Syndrom ADHD - jak pracovat s dítětem se syndromem ADHD ve školním prostředí a v prostředí zájmového a neformálního vzdělávání“ ČÁST 2.

Pokračování! Akreditovaný program MŠMT Děti s ADHD ve volnočasových aktivitách, tábory a výjezdy s dětmi s ADHD. Porozumění potřebám dětí s ADHD, jejich začleňování do vrstevnické skupiny, nácvik řešení konfliktních situací, komunikace s dětmi, rodiči. Cílem semináře bude přiblížit účastníkům syndrom ADHD. Porozumět příčinám vzniku tohoto syndromu, zaměřit se na včasnou pedagogickou diagnostiku ADHD a intervenci při práci se dítětem s ADHD ve spolupráci s odborníky na danou problematiku. Účastníci programu se naučí identifikovat příznaky a analyzovat projevy dítěte s ADHD ve třídě/skupině. Posoudí možnosti práce s těmito dětmi. Součástí vzdělávacího programu budou praktické náměty a návody, jak pracovat s dítětem se syndromem ADHD (práce se třídou/skupinou i individuální práce se dítětem s ADHD a také s jeho rodiči). Účastníkům bude umožněno aktivně se zapojit do programu a jeho aktivit. Výstupem programu je získání osvědčení. Doplatek za vzdělávací kurz: 200,- (platba na místě účetní CVVZ - nasledně placeno hromadně NIDV). Kurz je dotovaný platíte za své vzdělání jen zlomek původní ceny. Dále je nutné pro získání osvědčení provézt registraci na stránkách NIDV.
 
 
 
 

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné

Odesláním příspěvku do diskuse souhlasím s jeho zobrazením na serveru, a to i v redakčně zkráceném či upraveném znění.
Redakce nenese odpovědnost za obsah vkládaného příspěvku. Vyhrazuje si však právo i bez udání důvodu příspěvek upravit či odstranit.