Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2009 13.-15.11.2009 Plzeň
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen

Organizace, spolky, sdružení

Chcete pořádat CVVZ v roce 2011? Přihlaste se do kandidatury a bude vás čekat volba kandidáta. Pokud vyhrajete, čekají vás krásné, ale velice náročné a vyčerpávající dva roky "zábavy" - příprav. Pojďte se "poprat" v dobrém slova smyslu o kandidaturu.

Zatím se přihlásil Hradec Králové - Východní Čechy. Necháte jim pořadatelství nebo se pustíte do "souboje" o vítězství? Přečtěte si dotazník prvního kandidáta na pořádání.

štáb CVVZ 2009

Chcete se pustit do kandidatury na pořadatelství CVVZky? Následující dotazník má sloužit Vám, budoucím organizátorům CVVZ jako pomoc při přípravě kandidatury (je přece důležité na nic nezapomenout). Důležitým vodítkem však bude především pro účastníky CVVZ, kteří se podle těchto informací budou rozhodovat při volbě kandidátů na pořádání následující CVVZ. Proto prosíme všechny kandidáty na pořadatelství CVVZky v dalších letech, aby si stáhli níže uvedený dotazník a vyplněný ho zaslali organizátorovi CVVZky nejpozději 1 měsíc před termínem CVVZky v daném roce. Jen si dovolujeme připomenout, že na pořadatelství CVVZky se kandiduje 2 roky předem.

Ke stažení:

Kolegium náčelníků CVVZ

 
Web provozuje Galénův nadační fond
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2009
Plzeň
Plzeňský kraj
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
TOPlist