Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2008  24.-28.10.2008 Přerov
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
12. listopadu 2008

Naše CVVZkové miminko

 

Tak máme, přátelé, pár týdnu po Univerzální CVVZce 2008. Jak napsal jeden z redaktorů do Velkého Třesku, po velkých porodních bolestech přišlo na svět celkem vyvedené miminko menší váhy, přesto zdravé a s potenciálem. Ještěže je tohle mimi spíše jepičí, než lidské.

 

Po skončení CVVZ v její akční podobě, tedy po samotném prodlouženém víkendu, postupně zjišťujeme, jak je náš potomek nenajedený a baští náš dlažkovský čas sice trošku pomaleji než v prenatálním období, nicméně stejně vehementně. Ale ono už to asi není miminko, vzhledem k tomu, že na konci letošního roku by mělo doběhnout do konce svého života, vybavené všemi formálními dokumenty a materiály a oštemplované všemi dotčenými úřednickými orgány.

Aby nám naše CVVZ zůstala v paměti ve své mladé kráse, je třeba dokončit ještě jeden úkol. Vypálit a rozeslat CD s obrázky, prezentacemi a Třesky, abyste se za dlouhých zimních večerů doma nenudili. Tento už je během dnešního dne definitivně plněn a do konce týdne i splněn, takže nemohu než popřát příjemné chvilky při vzpomínání na rané dětství :-)

Wendy


<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist