Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2008  24.-28.10.2008 Přerov
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
22. října 2008

The Final Countdown!!! aneb do startu zbývá pár okamžiků!!!

Máme to za dva dny a pár hodinek a minutek ...     V pátek 24.10.2008 v 18:00 hodin to začne ... A tak pár nezbytných pokynů aneb poslední informace!!! 
Účastníci univerzální! 
 Jste očekáváni v Ikárii (škola Za Mlýnem) od 18,00 hodin do 24.00.  Případně v sobotu a další dny od 07,30. Dostanete od nás první dávku kosmických darů, něco vizitek, první Velký Třesk!!! a hlavně: Hlavně budete identifikováni a označeni! Od této chvíle se stanete plnohodnotnými "Univerzálními" účastníky!
 
Prezence!
Prosíme, zkontrolujte si vše na místě - stravenky, programy, visačky... případně trika, hrnky, máte-li je objednané a zaplacené...   
Na prezenci budou k dispozici tři pracoviště - zvlášť pro ty, kdo už mají vše v pořádku zaplacené; zvlášť pro ty, kteří mají u nás ještě nějaký restík či nedoplatek a úplně zvlášť také pro lektory. Na tato místa budete směrováni našimi fotonky.
 
Lektoři a pořadatelé taktéž univerzální!
Jste očekáváni v Ikárii od pátečních odpoledních hodin (po 13,30) - pokud jste schopni dojet dříve můžete dorazit - ve čtvrtek mezi 18,00 a 20.00 v Ikárii či v pátek ráno v Klubu Dlažka.  
Pokud máte dojet až v dalších dnech dorazte raději dříve. I Univerzální "úřednický šiml" řehtá ne vždy rychle!  
 
Co s sebou???
Nezapomeňte přezůvky, na venkovní akce i akce v tělocvičně - speciální obutí a oblečení. Na noční hru (Eldorádo) doporučujeme baterku (čelovku). Na spaní karimatku a spacák (pokud spíte na ubytovně - nepotřebujete).  Pokud se chcete prezentovat a máte obednán panel či stůl - nezapomeňte vaše materiály (špendlíky budou k dispozici). Pokud jste aktivní muzikanti, nezapomeňte hudební nástroj!     
Ať slunce rozzáří - úsměv náš na tváři ...                     
Mussur a další pořadatelé

<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist