Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2008  24.-28.10.2008 Přerov
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
10. října 2008

Ohrožené programy

Vážení lektoři i účastníci.
Termín konání naší Univerzální CVVZ-ky se kvapem blíží a my se musíme zabývat otázkou, jak naložit s letošní pestrou nabídkou kurzů...

...když řada z nich není plně obsazených. Tento článek shrnuje naše představy o podmínkách rušení nabízených kurzů z důvodu nedostatečného počtu zájemců. Ale nebojte se, v žádném případě nechceme rušit paušálně kurzy, kde je dejme tomu 50 a méně procent přihlášených oproti plánovanému počtu. Naopak! Kurzy, které má organizačně smysl provádět i při nižším počtu účastníků, bychom rádi zachovali. Často se jedná o specializované, úzce vymezené kurzy, jako například ukázky sportování pro tělesně postižené jedince nebo o hry na jazykové tábory. V podobných případech bude záležet na společné domluvě lektora a naší organizace.


U kurzů, kde je pro organizaci potřeba větší počet účastníků - například praktický blok celotáborových her na lokaci VMM - velmi pravděpodobně přistoupíme ke zrušení, pokud by počet zájemců nedosáhl realizovatelného počtu dejme tomu 20 lidí.

Lektory ohrožených kurzů v příštím týdnu oslovíme a probereme možnosti individuálně. Pokud se Vám neozveme, počítáme s Vaším kurzem, i když má třeba méně zájemců. U diskuzí a workshopů nemusí být menší počet účastníků na škodu.

Milí účastníci, i vy prosím sledujte, jak se situace s vámi zvolenými, přesto málo obsazenými kurzy vyvíjí. Nejpozději do 20.10. budou zrušeny definitivně málo obsazené kurzy a vám tak možná vznikne prostor pro jinou volbu.

Samozřejmě i přímo na akci bude možnost dopisovat se na centrální nástěnce na volná místa kurzů v následujících hodinách.

Přejeme krásný babí víkend!


<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist