Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2008  24.-28.10.2008 Přerov
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
16. září 2008

Programové lahůdky Univerzální CVVZ 2008

Vážení návštěvníci, zde budeme postupně zveřejňovat programové speciality, zajímavosti, zkrátka to, co by byla škoda přehlédnout.
PhDr. Pavel Humpolíček, Ph.D.
 
Psycholog přednášející na FF MU v Brně, ředitel Akademického centra poradenství a supervize, aktivní spolupracovník mnoha subjektů v oblasti svého působení, redaktor sekce Psychologické poradenství pro server www.internetporadna.cz, autor mnoha odborných publikací, prostě odborník na slovo vzatý. Do programu CVVZ 2008 je zařazena jeho přednáška "Poruchy v chování v dětství a dospívání" na kterou bude navazovat výběrový seminář ve dvou různých časech. Kurz bude zaměřen na stručný úvod do tématu a specifika cílené činnosti v individuálním i skupinovém kontextu, v semináři bude prostor pro výměnu zkušeností.    
 
Miloš Vacík
 

Studoval rytmy Kuby, Afriky a Brazílie u řady mistrů po celém světě. Založil Šum Svistu, Sluneční orchestr, je kapelníkem v Tam-Tam Orchestra a Tam-Tam Batucada, 10 let byl profesorem na konzervatoři Duncan Centre, kde vyučoval o bicích nástrojích a rytmu. Má za sebou celou řadu seminářů a přednášek o bicích nástrojích, technikách a historii, jak v Čechách, tak v zahraničí. Je profesorem ve vlastní škole samby www.sambapraga.cz. Univerzální CVVZ 2008 zahrnuje jeho kurz "Rytmy a techniky brazilské samby" - Samba Batucada je v podobných školách hraná desítkami bubeníků, kteří se pravidelně scházejí a nacvičují aranžmá, techniku i pohyb. Bubeníci jsou rozděleni do sekcí hrajících jednotlivé rytmy, které pak do sebe zapadají a tím vzniká unikátní zvuk Batucadového orchestru.

motto: Bubnovat může každý…

 

Mgr. Martin Kaliba a Petra Kalibová
 
Martin Kaliba je asistentem na Katedře speciální pedagogiky PdF UHK (www.uhk.cz), Petra Kalibová programovou vedoucí Dětského domova v  Dobrušce. Na Univerzální CVVZ 2008 v Přerově je zahrnut jejich kurz "Dětská práva", jehož cílem je seznámení s problematikou práv dětí v současném světě; aktuální stav u nás i v zahraničí, hlavní trendy a problémy. Po vymezení základních okruhů ze strany lektorů bude následovat interaktivní část programu zakončená diskuzí a výměnou zkušenosti mezi všemi účastníky.

<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist