Vítejte na cvvz.cz
CVVZ 2007 16.-18.11.2007 Třešť
CVVZ.CZ
Nejste přihlášen
2. listopadu 2007

Před CVVZkový čundr

Před CVVZkový čundr- aneb „ Jak se odepsat ještě před zahájením!“

   Ahoj všem kteří se nebojí obout řádně prošlápnuté boty, na záda si nahodit batoh a vydat se na cestu skrze lesy. Na cestu, při níž nejde ani tak o cíl, jako spíš o cestu samotnou, o partu kamarádů, kteří supí vedle Vás do kopce, o noční posezení u skomírajícího ohně, o studené jitro, které patří při procitnutí k těm nejkrásnějším chvílím.

   Co Vás čeká a nemine?

   Po srazu na městském vlakovém nádraží v Jihlavě se přesuneme vlakem do města Horní Cerkev, odkud nás čeká cca 5 km dlouhý noční přesun do oblasti okolo zříceniny hradu Janštejna. K večeři si opečeme buřta a uložíme se k noclehu, v případě velmi nepříznivého počasí přečkáme noc sice v zimě, ale pod střechou.

   V pátek musíme vstát za brzkého jitra a zabalit ležení, Javořické lesy jsou hluboké a pakliže je máme v jednom dni přejít a ještě se dostat někam do civilizace tak máme co dělat a bude škoda každé promeškané hodiny. Navštívíme zříceninu gotického hradu Janštejna, kde jsou zachovalé zbytky hradebních zdí a torzo okrouhlé věže. Pak nás čeká pochod na Míchovu skálu, což je přes deset metrů vysoké žulové skalisko z kterého je za příznivých podmínek nádherný výhled směrem k Telči. Zde se budeme muset rozhodnout dle naší kondice a času, zda se vypravíme na nejvyšší „horu“ Českomoravské vrchoviny a nebo si tuto zacházku odpustíme a vypravíme se přes přírodní rezervaci Mrhatina ke zřícenině hradu Štamberka.

   Odtud už zamíříme do civilizace.

   Tak co? Cítíš se na to? Doufám, že mne moc neuženete, už nejsem zvyklý chodit takové štreky…

   Na všechny se těší Lapťa a Kanál

 

PS: Sleduj diskuzi u tohoto programu, v případě jakýchkoliv změn budeš na ní informován, jak se bude blížit termín budeme upřesňovat podrobnosti. Na témže místě očekávám Tvé otázky, nebo je rovnou směřuj na e-mail: latera.libor(zavináč)volny.cz


<< zpět
 
Web provozuje OS Kadet Třebíč
Technická realizace, design Tajfun Digital 2004 - 2007
TOPlist